Лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира в студиото на предаването

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира в студиото на предаването
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Режимът на Сталин не е бил по-различен от този на Хитлер

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов разяснява в студиото на предаването " Плюс Минус " днешния " Ден на успеха ", с който се отбелязва краят на Втората международна война.

" Винаги има някакъв блян за размахване на плашилото на фашизма и някакси, не знам за какво, необичайно се не помни за фашизма в Съюз на съветските социалистически републики. Защото режимът на Сталин не е бил по-различен от този на Хитлер. Жертвите на комунизма са доста повече от жертвите дадени от Съюз на съветските социалистически републики по време на Втората международна война. Това събитие " фашизъм " го е имало и в Съюз на съветските социалистически републики, даже за по-дълъг интервал, имало е очистване на елита - интелектуален, боен и политически хайлайф. Процесите на Сталин са едни от най-кървавите в историята, само че остават обаче настрана, защото Съюз на съветските социалистически републики е една от страните победителки ", сподели Симеонов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР