Лидерът на младежите на ГЕРБ Георг Георгиев заявява, че за

...
Лидерът на младежите на ГЕРБ Георг Георгиев заявява, че за
Коментари Харесай

Георг Георгиев остро: Създанието на Радев е двоен гражданин, крадец на интелектуална собственост, данъчен измамник, агент на ДС, закупил 19 имота с държавна заплата

Лидерът на младежите на ГЕРБ Георг Георгиев декларира, че за министрите на Румен Радев Конституцията е досадна детайлност. Комитова пък, която не разграничава автомагистрала от паркинг, е с наяве предпочитание за персонална разпра с съвсем 700 000 българи. Пред " Труд " Георгиев споделя:

" Един самозабравил се човек желае да си играе на висш владетел. В двата предходни състава на Hародното заседание някои биха се изкушили да посочат така наречен “Партии на протеста” и вероятно ненапълно биха били прави. Аз обаче смятам, че същинският провинен за вредите по представителната народна власт се назовава Румен Радев. Още от деня, когато встъпи в служба, президентът показва неуважението си към висшия орган в страната - Народното събрание. Помним циничното държание и заканите, отправени към депутатите по време на първата му тирада в пленарна зала. В този дух на конфликт протече и мандатът му, като през последните 5 години президентът даде да се разбере, че намира Народното събрание за ненужно затруднение пред опитите му да се трансформира в единствен властнически политически фактор. В последна сметка ударите, които Радев стовари върху партиите довеждаха до точно в това - неспособност за сформиране на държавно управление и многоизмерна рецесия, която се задълбочава с всеки минал месец, в който ръководи служебното държавно управление.
свързани новини63759на 29.08.2021
Проблемите, подбудени от неналичието на постоянно качествено ръководство, са цялостен факт, а кабинетът на президента докара България до ръба на здравна, икономическа, стопанска и обществена произшествия. Забележете, че към този момент не приказваме за стабилизация, а за базово оцеляване. Няма българин, който да не е угрижен по какъв начин ще преживее зимата, какви сметки го чакат на следващия ден и по-лошо - ще резервира ли живота и здравето, своя и на околните си поради пандемията, която към този момент има чудовищни измерения в нашата страна. И всичко това поради желанието на един самозабравил се човек, който желае да си играе на висш владетел.

За страдание, в кабинетите на Радев изобилстват министрите, за които Конституцията е просто досадна детайлност. Започвайки от комунистическия следовател Рашков и стигайки до министъра на районното развиване Комитова, която не разграничава автомагистрала от паркинг, откриваме все крещяща липса на професионализъм, за жал обаче скрепена с последна смелост и наяве предпочитание за персонална разпра с съвсем 700 000 българи, в лицето на последователите на ГЕРБ. Това държавно управление мощно прилича углавен отряд, настоящ на директно предписание на президента, който от своя страна единственото, в което концентрира внимание е личното му политическо оцеляване. Това е прекомерно презрян факт предвид на невиждано високия брой болни и умряли с ковид наши съграждани, както и икономическия колапс, пред който е изправена страната ни. Това вероятно дава отговор и на въпроса за какво политически инженеринг, вместо съблюдаване на конституцията. Това е създанието на Румен Радев - то е двоен жител, апаш на интелектуална благосъстоятелност, данъчен лъжец, сътрудник на Държавна сигурност, закупил 19 парцела с държавна заплата, чиято последна грижа е върховенството на правото и спазването на закона, пък бил той и висшият.

Бяха направени доста неправилни тълкования, множеството от които несъмнено общително въодушевени от самия Кирил Петков. Всъщност казусът има две страни. Едната е безспорното и тъпчене на конституцията и нейните разпореждания, съгласно които двоен жител не би могъл да заеме поста на министър. И в случай че тук президентът Радев има безапелационна виновност, че е подписал незабележим декрет, то второто измерение е баталната неистина, която Кирил Петков поддържаше досега на изговаряне на Конституционен съд. Много разумни въпроси бяха заложени във връзка с искрено налудните пояснения, които Петков даде за усещанията, чувствата и интерпетациите си на тематика конституция, несъмнено нито един не получи съответен приемлив отговор. По-важното в тази ситуация обаче е наличието на политическа фигура в общественото пространство, със сериозна поръчка за присъединяване в държавното ръководство, която е подготвена да мине през всеки закон, да прегази всяко предписание, да отстрани всяка нормативна преграда, с цел да заплати билета за политическото си шоу. Не, казусът не е, че Кирил Петков е двоен жител. Проблемът е, че Кирил Петков е излъгал като е подписал декларация с погрешно наличие единствено и единствено, с цел да стане министър. Това автоматизирано извиква въпроса - а на какво ли още е кадърен Кирил Петков в името на властовите си упоритости? Какво ли не би подписал Кирил Петков, с цел да задоволи характерните си частни ползи, пък били те и незаконни? Българският народ е умен и ненавижда лъжата.

Само ще напомня, че по времето на господин Борисов бе издигнато препятстващо съоражение по границата с Турция, граничният надзор беше праволинеен, вложиха се стотици милиарди в повишение на софтуерната и материална обезпеченост на граничните управляващи. Днес държавното управление на Радев като че ли е не запомнило, че миграционен проблем съществува, България е външна граница на Европейски Съюз, а с изключение на за личната си национална сигурност би трябвало да извършва и уговорките си към груповата на Съюза. Бойко Рашков наподобява надалеч по-ангажиран да обезпечава наказателните акции на Румен Радев, в сравнение с да се грижи за реда и сигурността както по границите, по този начин и вътре в страната. С тези темпове на повишаване на незаконната миграция, рецесията наподобява все по-неизбежна. "
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР