Лидерът на ИТН с коментар на ситуацията в парламента, довела

...
Лидерът на ИТН с коментар на ситуацията в парламента, довела
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Никола Минчев и Росица Кирова защо все още са депутати

Лидерът на Има Такъв Народ с коментар на обстановката в Народното събрание, довела до оставката на Вежди Рашидов и неговото отдръпване от политиката.

Слави Трифонов пита за какво зам.-председателите на Народно събрание Росица Кирилова и Никола Минчев към момента не са го последвали.



"... Вежди Рашидов към този момент не е народен представител, Никола Минчев и Росица Кирова за какво към момента са? Те седят и се хилят одобрително , на това, което приказва Вежди Рашидов. Значи са съгласни, занимателно им е и даже смешно. Тогава за какво още не са си подали оставката ? ", пита Слави в пост, оповестен в профила му във Facebook.

Лидерът на Има Такъв Народ прави аналог с историята на Тото и Тити Папазов .

" Значи Тото, който слуша по какъв начин Тити Папазов приказва за това по какъв начин е обръснал главата на едно момиче, Тото даже го извика прокуратурата на разпит и общественото пространство го смачка, тъй като слуша нелепостите на Тити Папазов и се смее. А Никола Минчев и Росица Кирова може да слушат и да се смеят на нелепостите на Вежди Рашидов, само че за тях няма проблем. Тото е безсрамник, а Никола Минчев е майтапчия ", прибавя още Трифонов и отбелязва, че това е един " непоносим двоен стандарт ".

 



По-рано тематиката повдигнаха и от " Възраждане ", които също сложиха въпроса дали Никола Минчев ще подаде оставка.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР