Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов реагира остро на

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов реагира остро на
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Постъпват нагло, лицемерно и безочливо, за да се докопат до властта

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов реагира остро на новината, че  " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " имат подготвеност за държавно управление на малцинството.

Той упрекна двете партии в двуличие и безочливост " в името на това да се докопат до властта ", като отбеляза, че предходната година от “Демократична България ” не са подкрепили държавно управление на малцинството на “Има подобен народ ”, а в този момент ще чакат поддръжка от Бойко Борисов.

" След като предходната година “Демократична България ” не пожелаха да поддържат държавно управление на малцинството на “Има подобен народ ”, в този момент ще предложат държавно управление на малцинството и ще чакат да ги поддържа Бойко Борисов. Ще чакат поддръжка от индивида, който назовават мафиот и който арестуваха. Но който в действителност доста обичат. Ех, Христо Иванов, ех, Ице, остарялата обич наслойка не хваща. Това е смешка. Аз обичам шегите. Но в случай че би трябвало да съм сериозен, и “Продължаваме смяната ”, и “Демократична България ” постъпват безочливо, лицемерно и безсрамно. В името на това да се докопат до властта. И това е ясно за всеки естествен човек ", написа на страницата си във Фейсбук водачът на Има Такъв Народ.



По-рано денем Кирил Петков разгласи, че  " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " имат подготвеност, в случай че вторият мандат отиде при тях, дружно да работят за образуването на държавно управление на малцинството, с ясна визия, тактика, проект.

" Ние не считаме да се договаряме, не считаме да обсъждаме, ние ще вкараме пакет за законови промени, които биха подсигурили опцията за осъществяване на главните цели ", съобщи Петков. 

Асен Василев, съпредседател на " Продължаваме Промяната " съобщи в отговор на въпрос, че не са търсили поддръжка от никого. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР