Лидерът на Християндемократическия съюз Фридрих Мерц поздрави лично Бойко Борисов

...
Лидерът на Християндемократическия съюз Фридрих Мерц поздрави лично Бойко Борисов
Коментари Харесай

Лидерът на ХДС Фридрих Мерц поздрави лично Бойко Борисов в Хановер

Лидерът на Християндемократическия съюз Фридрих Мерц поздрави персонално Бойко Борисов в Хановер.

" Трябва да поздравя поименно някои от интернационалните посетители на партията ни. Сърдечно добре пристигнал ", сподели той, обръщайки се към водача на ГЕРБ.

 

" България е в тежка икономическа и енергийна рецесия, само че най-големият проблем в страната е разделянето в обществото ", декларирал Борисов по време на диалога си с ръководителя на ХДС Фридрих Мерц. 

 

Запознах го с антикризисната стратегия на ГЕРБ по браншове, която ще представим идната седмица и съответните ограничения в нея за превъзмогване на високите цени на тока и газа. 

 

Споделих на Мерц, че решението е устойчиво ръководство, а не избори след избори, които водят до неустановеност в живота на българските жители. Само за последната година и половина страната ни е изправена пред четвърти по ред избори, а рецесиите се задълбочават, тъй като липсва държавно управление, което да поеме отговорност. Фридрих Мерц пожела триумф на ГЕРБ-СДС на идния избор ", написа още Борисов в социалнате мрежи за срещата си с Мерц.

 

" Проведох ползотворни срещи по време на 35-ия конгрес на Християндемократическия съюз в Хановер. Споделих с сътрудниците измеренията на тежката обстановка, в която България се намира в повратен миг за цяла Европа.

Поредните предварителни парламентарни избори още веднъж ще потвърдят, че само ГЕРБ има готовността да ръководи и да се оправи с множеството рецесии, пред които страната ни е изправена.

Подчертах, че нашата партия има подготвена управническа стратегия с съответни и точни ограничения по всички значими за обществото проблеми - цените на газта и тока, преодоляване на инфлацията и така нататък

Информирах своите сътрудници, че през идната седмица антикризисната ни стратегия ще бъде публично показана ", оповестява Борисов във Facebook.

Партньорите му от своя страна пожелаха триумф на ГЕРБ-СДС на изборите.

Бойко Борисов взе участие в 35-ия конгрес на Християндемократическия съюз (ХДС) в Хановер. Участието му в конгреса е по покана на ръководителя на ХДС Фридрих Мерц.

В рамките на конгреса Борисов ще вземе присъединяване в среща с ръководителя на фондация " Конрад Аденауер " доктор Норберт Ламерт и представители на дипломатическия корпус.

 

Днес ръководителят на Политическа партия ГЕРБ ще организира среща с външнополитическия представител на парламентарната група на ХДС/ХСС, Юрген Хард, както и с интернационалните представители, участващи в конгреса.

Сред тематиките, които ще се разискват, ще са провокациите, които предстоят пред Европа - войната в Украйна, енергийна рецесия, засиления миграционен напън.

 

" Със заместник-председателя на Парламентарната група на Християндемократическия и Християнсоциалния съюз в Бундестага Йохан Давид Вадефул обсъдихме развиването на войната в Украйна и отражението й на Балканите и в Черноморския район. Пред него споделих, че неналичието на постоянно държавно управление и провеждането на следващите предварителни парламентарни избори в България, водят до задълбочаване на неустойчивостта в страната и в района.
С Вадефул се обединихме към мнението, че са нужни уверено водачество, ясни и бързи дейности. Той от своя страна пожела триумф на ГЕРБ на идните избори ", осведоми Борисов във  Фейсбук.

 

 

 



 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР