Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова заедно със

...
Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова заедно със
Коментари Харесай

Мая Манолова подари стари, свалени, студени радиатори на „Булгаргаз“

Лидерът на гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова дружно със съидейници проведоха акция и подариха на " Булгаргаз " остарели, свалени, студени радиатори.

" Донесохме радиатори, които към този момент са свалени, като уреди с отпаднала нужда и считаме да ги подарим на управлението на " Булгаргаз ". Ще занесем сходни радиатори и в КЕВР, и в Министерство на енергетиката, и в Министерски съвет, и в Столична община на Йорданка Фандъкова, тъй като хората към този момент нямат потребност от радиатори ", уточни Манолова.

" Това са уреди с отпаднала нужда поради неналичието на газ и скъпото парно, което тази зима ще се трансформира в разкош поради безхаберието на страната и на Столична община. Кирил Петков и Йорданка Фандъкова се оказаха предстоящо неприятна композиция и са на път да оставят столичани през зимата на студено " добави тя.

Тя упрекна " държавното управление на смяната в далавери " и изрази подозрение, че се готви ново шоково повишение на цената на парното за Топлофикация-Софи я, за битовите клиенти, компаниите, детските градини, обществените институции и културните институти.

" На прага сме на студена и скъпа зима, с помощта на безхаберието и нежеланието да си свършат работата от Столична община, държавното управление, кражбите в Топлофикация, които Фандъкова прикрива и с помощта на смяната, която покри безхаберията на " Булгаргаз ", посочи Манолова.

Тя зададе въпроси на шефа на " Булгаргаз ", свързани с възможни престъпления, повишаването на природният газ през август, както и на какви цени ще бъде газът през идващите месеци и идната зима.

Манолова потърси отговор и на въпросите кои са компаниите, които доставят България с газ, на каква цена и по какъв начин Булгаргаз ги е избрал, както и налично ли е количеството газ за август и септември. Бившият омбудсман изиска и отговор нагнетено ли е в Чирен нужното количество газ по закон и на какви цени.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР