Лидерът на гражданската организация Спаси София Борис Бонев, чиято организация

...
Лидерът на гражданската организация Спаси София Борис Бонев, чиято организация
Коментари Харесай

Борис Бонев отсега сигурен, че Терзиев ще смаже ГЕРБ още на първия тур на местните избори

Лидерът на гражданската организация " Спаси София " Борис Бонев, чиято организация застава зад кандидата за кмет на ПП/ДБ Васил Терзиев, е уверен, че ще завоюват локалните избори, тъй като е основан тим, който работи дружно. " София ще бъде град, с който в действителност ще се гордеем. Просто ще ги разбием на локалните избори ", закани се Бонев на формалното показване на кандидат-кметът за локалната власт.

Той е сигурен, че неговият тим ще се оправи с всички провокации. " Категорична историческа победа на кметските избори още на първи тур с Васил отпред. Второ - категорична победа на листата ни за общински съветници и безусловно болшинство в общинския съвет на София. Трето - още от първия ден на новото ръководство да покажем, че сме разнообразни, да покажем, че го вършим за хората и да покажем, че София може да е град, с който да се гордеем. Решенията ги имаме, в този момент е моментът за дейности и да освободим София от лапите, които бе държана 18 години ", прикани Борис Бонев.

Бонев упорства за цялостно реформаторско болшинство в Столичния общински съвет и измененията в действителност да се случат и да не останат на хартия. Ако желаеме да имаме здрави улици, равни тротоари, детски градини, паркинги- има потребност от Общински съвет. Ако желаеме да спрем презастрояването в кварталите също има потребност от СОС, който да промени Подробните устройствени проекти, изясни той и настоя за поддръжка на претендента за кмет на ПП/ДБ.

" Без болшинство в СОС мъчно ще случим смяната и рискуваме да отворим вратата за политическо пазарене и плаващи болшинства ", посочи водачът на " Спаси София ". Той се закани, че ще бъдат спрени некачествените поправки на улиците, ще се върнат знаците на София - Витоша, къпалнята на Мария Луиза още веднъж на софиянци, а не държани от олигарсите и не на последно място - София ще е чист град, сигурен е Бонев в работата на Терзиев.

Бившият министър председател и съпредседател на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков също е уверен в огромната голяма победа на ПП/ДБ на локалните избори наесен с претендента им за кмет - Васил Терзиев. Терзиев е управлявал хиляди хора, към този момент е трансформирал ориста на още повече младежи, към този момент е посочил, че може да бъде държавник и дружно с екипа на Спаси София и ПП/ДБ има голям екип, който да направи същинската смяна, сподели Петков на формалното показване на претендента за кмет на обединението.

" Васко, с теб сме ", окуражи Петков Васил Терзиев.

Лидерът на " Да, България " Христо Иванов пък чака положителна акция за локалните избори и е сигурен, че Терзиев ще се оправи.

Председателят на Демократи за мощна България (ДСБ) военачалник Атанас Атанасов има вяра, че Терзиев ще направи това, което е належащо, с цел да може София да стане европейска столица.

Той е сигурен, че ще завърши застоя на София, епохата на застоя и на Борисовата страна. Управлението на Борисов и ГЕРБ в София в действителност бе застой, а София може толкоз доста. Побеждавайки наесен ще създадем по този начин, че София в действителност да стане европейска столица, сигурен е Атанасов. Той чака да има пари за толкоз доста неща, като се спрат пробойните в Столична община.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР