Лидерът на ГЕРБ постави условие пред доскорошните си партньори в

...
Лидерът на ГЕРБ постави условие пред доскорошните си партньори в
Коментари Харесай

Борисов с условие пред ПП-ДБ: “Да спрат да преиначават” или служебните правителства ще управляват дълго

Лидерът на ГЕРБ сложи изискване пред досегашните си сътрудници в ръководството, с цел да ръководят дружно и след изборите. Борисов беседва с партийни симпатизанти в столичния регион “Възраждане ”, а срещата бе предавана онлайн във Facebook. Препоръките към " Продължаваме промяната " и " Демократична България " пристигнаха в отговор на въпроси на електората какви ще са стъпките на партията след идните избори на 9 юни.

“Дайте, седнете и да създадем нещо устойчиво след изборите, прикани Борисов. “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” са доста хубави партии, само че към този момент при идващото ръководство хората без интегритет, които се “оцапаха ”, които ги има в Google, няма към този момент по какъв начин да са министри ”, безапелационен беше Борисов.
“Да спасим България от спасителите ”
Според него водачество на ГЕРБ към този момент било “изключително належащо ”, с цел да бъде избавена България от спасителите. “Как да се освободим от спасителите към този момент е казусът ”, посочи Борисов.

Въпреки отправените рецензии водачът на ГЕРБ въпреки всичко посочи, че на тези избори “трябва да се работи партньорски, да се търси устойчиво ръководство. Вместо да кажат - дайте да се съберем, да създадем промяна - тя е тежка, губеща поддръжка, те излизат и споделят – Бойко да си избира ”.

“Призовавам ги да спрат да си прокарват неистинен изказвания, на договарянията за ротацията бяха единствено 4 девойки от ГЕРБ и те от ПП-ДБ, никакъв Делян Пеевски ”.
“Борисов и ГЕРБ са положителни, да махнем Пеевски и Сарафов ”
Според Борисов новата теза на политическите му съперници в лицето на ПП-ДБ е, че той и ГЕРБ са положителни, само че отрицателният фокус падал върху Делян Пеевски и Борислав Сарафов. Борисов оспори изказванието, че Пеевски се разпорежда в ГЕРБ като посочи, че при основаването на партията актуалният съпредседател на Движение за права и свободи е бил “малко дете ”.
Забрана за съветския нефт и газ в България
Борисов разгласи още, че ще инициира Народното събрание да забрани съветски нефт и газ в България.

“Ще приказвам с Изпълнителната комисия на ГЕРБ, тъй като е много революционно, само че доста почтено. В момента, след извънредно антируските дейности на Политическа партия, България има единствено съветски газ ”, посочи водачът на ГЕРБ.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР