Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов излезе с

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов излезе с
Коментари Харесай

Борисов предложи на Христо Иванов да стане премиер и поиска да сключат „нов обществен договор“

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов излезе с ново обществено предложение за решение на политическата рецесия у нас. На брифинг в централата на партията, предаван онлайн във фейсбук, Борисов прикани съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов да оглави постоянен кабинет, като в това време се направи „ нов публичен контракт “.
Обяви кабинет с министър-председател Христо Иванов, предложения ни и кажи при какви условия условия всичко това, което приказваш, може да се случи. Да подпишем документ, дори точната дума е нов публичен контракт.
Бойко Борисов, водач на ГЕРБ

„ Да поемем ангажимент, че нашите партии, управления, министри няма да правят каквито и да е противозаконни дейности, то и законът не го разрешава, само че даже и да не си помислят “, уточни Борисов.

Той даде висока оценка на Христо Иванов в качеството му на вицепремиер в кабинета „ Борисов II “.

„ Познавам те добре. Като вицепремиер беше добър, почтен, аз нямам забележки към тебе и човешки, и в политически проект “, разяснява Борисов.

Той поздрави водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за готовността ѝ да взе участие в лидерски диалози за съставянето на кабинет и добави, че диалозите до момента с медиатори не били съществени.
Начинът, по който пробвахме с медиатори и неутрални лица, не е сериозен, на никое място не се прави.
Бойко Борисов, водач на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ разгласи, че партията му също желае правосъдна промяна.

Очаквайте детайлности.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР