Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ПП-ДБ преяждат с

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ПП-ДБ преяждат с
Коментари Харесай

Борисов: Хората мислят, че сме залели Украйна с оръжие - един болт не сме изпратили

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че ПП-ДБ преяждат с власт - подготвени са да се откажат от поста на външния министър, само че всички останали министри да останат за тях.

„ Политическа партия споделят и че ГЕРБ са длъжни да ги поддържат за всичко останало. Това е играта на партиите, които са там “, уточни някогашният министър председател.

„ Те сменят всичко. Ами ДНСК? БАБХ?, Агенцията по вписванията значима ли е? Ами цялото опазване на здравето е в Демократична България, цялата защита е в ръцете на Политическа партия. Те споделят Тагарев се оправя добре. В същото време българите си мислят, че сме залели Украйна с оръжие, а ние един болт не сме изпратили при решение от 8 декември, изпълнителната власт не е свършила нищо, нула “, сподели Борисов.

„ 9 месеца това държавно управление го има с помощта на Движение за права и свободи “, съобщи още той

„ Разбрахме, че най-важната организация за Държавен финансов надзор – АДФИ, и тя е заменена, и то тъй като не се е съгласил остарелият ръководител, поради варненската „ Св. Марина “, където една госпожа желала да стане промяна, само че не станала, и по тази причина шефът на АДФИ си отпътувал “, уточни още той.

И опозицията се намеси в обидите и репликите

" Всички партии са в предизборна акция, само че към този момент и ние сме, активизираме се по структурите “, съобщи Борисов.

„ Политическа партия споделят, че няма значение дали партиите в Народното събрание - те нямат права по този меморандум, или ние, ще им вземем това право да оферират потвърдени специалисти. Ако пък е Неправителствени организации откъм Политическа партия и Демократична България - имали това право. С този меморандум излиза, че Неправителствени организации стоят по-високо от партиите. Ако е по този начин да си създадем Неправителствени организации, щом са толкоз положителни да станат партии, да влязат в Народното събрание и да ни ръководят. В този документ се споделя да няма никой с изключение на ПП-ДБ и ГЕРБ при избора на регулатори, т.е. всички други жители, които са дали своят вот за Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ се ингнорират, а на тяхно място идват Неправителствени организации - Политическа партия и Демократична България действително “, разяснява Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР