Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за N-ти път опровергава внушения

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за N-ти път опровергава внушения
Коментари Харесай

Борисов: Колко пъти да кажа, че нямам нищо извън Банкя

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за N-ти път опровергава внушения за персоналния му живот и имане, направени от Кирил Петков.

След като по-рано през днешния ден Петков разгласи отчет, в който имало фотография на Борисов от Испания, някогашният министър председател за следващ път сподели, че нито има парцел, нито каквото и да било отвън наследствената му къща в Банкя.

Пореден, бих споделил, опит да бъдем шантажирани и дискредитирани. За наслада гледах Петков, който разяснява въпросния отчет или каквото е то, тъй като не е ясно по какъв начин избрани медии го получават, сподели Борисов.

Единственото общо с моето име е, че ме има на фотография. Аз съм се снимал доста пъти в Испания, от парада в Аликанте където ми връчиха аления кръст на испанската полиция. След това основният им секретар ми връчи жезела на полицията. Първия министър председател, с който се срещах, беше Сапатера, след това със Санчес, изясни някогашният министър председател.

Какъв е този отчет, занапред ще излиза наяве. Ако не е моето име – това няма да съществува, тъй като ние сме единствената действителна съпротива, продължи Борисов.

Виждате, че и горивата порастват, ще предложим да се понижи Данък добавена стойност на храните. Това работим и с цел да ни разконцентрират и извадят от равновесие, те това вършат, само че това няма да им свърши работа за бюджета и Плана, безапелационен е Борисов.

Засекретиха енергийната комисия, а там за секунди са източвани милиони, скриха компаниите, зад които стоят заместници и министри. Едно време са казвали, като няма самун – дайте им представление. Нито съм имал къща, нито парцели, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя – там, където съм се родил, където влачеха ковчези, и още пребивавам там. Чудовищни са сметките за ток макар обезщетенията, инфлацията отива над 10%. Мрат приблизително по 100 души дневно, а те се хвалят, че се оправят с коронавирус рецесията, първи сме по смъртност и това било справяне. Месеци наред няма План за възобновяване, няма бюджет, още преди да са го дали своят вот, приказват за актуализация. Нито съм имал, нито имам и няма да и имам, безапелационен беше Борисов.

Държа въпреки всичко да покажа, че Петков беше правилен и в случай че имат подобен отчет – да ревизират каквото желаят, да вършат и да потвърждават или да се извиняват. Странен е методът, по който го вършат за подред път. Стотици „подслушвания“ – оказа се че няма. А първите служебни ръководства твърдяха тъкмо противоположното, след това ядох хора, и това отпътува. Сега нещо ново би трябвало да извадят, само че това ново е някакво остаряло, съобщи още Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР