Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възмути от действия на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възмути от действия на
Коментари Харесай

Борисов към Рашков: Ако не кажеш името на банката, на която съм собственик, ще те съдя

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възмути от дейности на ЦИК, че в софтуера на изборните машини за пробното гласоподаване се демонстрира единствено до 21-ви номер. а партията му е 32 номер. Така по думите му гласоподавателите на някогашните ръководещи не могат да бъдат вярно подготвени. Борисов разгласи, че страната е в безпорядък. Това стана на следващ брифинг в централата на партията, заяви novini.bg.

" И скочиха против броенето на квитанциите. Пипат софуерът ", сподели той.

Лидерът на ГЕРБ не пропусна да разяснява изявление на вицепремиера и вътрешен министър Бойко Рашков за изявлението " банката на Борисов ".

" Рашков, в случай че през днешния ден не кажеш името на банката, на която аз съм притежател! Незабавно или на следващия ден завеждам дело за клюка ", предизвести той.

" Когато Радев е притиснат, пуска Бойко Рашков. В момента те са доста обезпокоени. Виждат, че не им се случват нещата и би трябвало да създадат операция на изборите ", счита още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ означи като неистина и оповестеното от Министерския съвет спад на контролираната цена на природния газ.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР