Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска министърът на енергетиката Румен

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска министърът на енергетиката Румен
Коментари Харесай

Борисов: Пеевски направи ключовия ход с протестиращите!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска министърът на енергетиката Румен Радев да пристигна в Народното събрание по отношение на проекторешението за одобрение на съглашението с протестиращите миньори и енергетици, което Народното събрание разисква сега на изключително съвещание.   

Помолен да разяснява думи на енергийния министър, че тези седем точки са мъчно изпълними, Борисов разяснява пред публицисти, че не знае тези министри какво са правили през вчерашния ден, когато е подписвано съглашението. „ Нали през вчерашния ден си сложих подписа откакто часове наред водеха тези договаряния и в случай че в този момент министърът ще споделя, че това не е изпълнимо, да пристигна да го каже на трибуната и да гласоподавам срещу. Как по този начин? “, сподели водачът на ГЕРБ.  
-->
Преди въпроса за днешното изявление на енергийния министър, запитан сполучливи ли са договарянията, Бойко Борисов разяснява, че много взаимни отстъпки са направени -  първо от синдикатите, от протестиращите, от държавното управление. Но аз и през днешния ден декларирам – ще гласуваме съглашението, което е направено, само че оттова нататък министър председателят Денков е виновен всичко, което одобри, да бъде контрактувано с Брюксел, добави водачът на ГЕРБ.

Борисов разяснява, че през вчерашния ден Делян Пеевски действително е водил договарянията и ги е довел до сполучлив край, колкото и да не им харесва на " красивитета ". " Той направи доста от това, което слушах и с телефоните излъчвахте ", добави водачът на ГЕРБ. Според него е било неточност, че не се е излъчвала срещата непосредствено най-малко по онлайн канала на Народното събрание, и по този начин с телефоните дори се е получило по-лошо.

Борисов сподели, че през вчерашния ден не е бил на срещата в Народното събрание с миньорите и енергетиците, тъй като е бил в Сливен по отношение на акцията за локалните избори, а и задачата му е да не се политизира митингът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР