Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново остро критикува правителството за

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново остро критикува правителството за
Коментари Харесай

Борисов: Не ГЕРБ, коалицията сама се свали заради корупция

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж остро подлага на критика държавното управление за корупция и крах за справяне с рецесията.

В Монтана Борисов оспори думите на премиера в оставка Кирил Петков, че инфлацията е привнесена, тъй като всички артикули, чиито цени хвърчат, се произвеждали, по думите му, в България.

Борисов изясни и за какво финансовият министър в оставка Асен Василев е отдръпнал настояването си за нов дълг от два милиарда евро.

Добре, че беше тоя избор да разберем, че всичко е било единствено за пари - корупция. Не ГЕРБ, обединението сама се смъкна поради корупция и недаване пари на едни или други да ги откраднат. Затова се смъкна. Двата милиарда евро не ги изтеглиха, тъй като служебното държавно управление на Радев да няма какво да харчи. Юли месец да останем без кеш в страната,да не може както не можаха да платят предишния месец и си измислиха рецесията в пощата, с цел да може да съберат пари. Юли отново ще е по този начин. И Ако не платят, Радев ще се издъни със служебното държавно управление. Вече виждам по какъв начин медиите се отмахнаха от него, разяснява Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР