Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира темата с евентуални промени

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира темата с евентуални промени
Коментари Харесай

Борисов: Ако има министри, които не са се справили добре, ще бъдат сменени

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява тематиката с възможни промени при ротацията на кабинета.

" Честита Нова година! Да сте живи, здрави, да е мирна, щастлива. Като пристигна 6-ти март – ще видите каква ще е ротацията ", сподели пред публицисти той, написа " Новини.бт ".

„ Благодарение на „ некоалицията “ за всички кметове и обитаеми места се отпускат значително пари, които са вероятни единствено поради това, че има държавно управление. Видяхме какво беше по време на служебните кабинети. В тази обстановка по-добре да се съсредоточим в работа с партиите, хората и структурите. Когато работи принцип на нечовечен самоконтрол сред всички участници в ръководството, мисля, че това все още е положително за страната. Има ясно написано съглашение – Денков Габриел. При ротацията Габриел – Денков “, добави той.

За възможна промяна на министри при ротацията, Борисов сподели: „ Ще се направи разбор на всеки един. Ако има такива, които не са се справили добре, нямат огромен прогрес, ще бъдат заменени “.

Той оцени работата на Калин Стоянов като „ доста добра “ от позиция на Шенген и запазване на границите. Борисов категорично благодари на австрийския бизнес, който е вложил в България за отвореното писмо, което е написал до австрийските политици. За да влезем в Шенген и по суша, би трябвало да покажем надеждна защита на границата, счита Борисов. „ С общи старания на страната, на президента в това число можем да успеем за няколко месеца “, предвижда водачът на ГЕРБ и добави, че това може да се случи " до месеци ".

Качествени хора има във всички празненство, само че Движение за права и свободи ясно са декларирали, че министри в кабинета не желаят, разяснява още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР