Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес записа от камери

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес записа от камери
Коментари Харесай

Борисов за записа от заведение: Най-вероятно торбите отиват при Радев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява през днешния ден записа от камери в заведение, за който се твърди, че някогашният митничар Петко Петков дава плик на мъж, наподобяващ на секретаря по антикорупция в президентството Пламен Узунов.

Бойко Борисов изрази съмнение, че след това този плик е предаден на президента Румен Радев.

Този коментар някогашният министър председател направи по време на среща с млади деятели на ГЕРБ в централата на партията, която беше излъчена в профила на Борисов във „ Facebook “.

Преди да разяснява записа, той се обърна към Тома Биков с думите: „ Ама това за Пламен Узунов добре го разви през вчерашния ден “.

Биков прецизира, че е чел някъде, че племенничката на Петко Петков е станала началник на митницата в Пловдив. „ Сега, това, в случай че е правилно, аз персонално мога да си направя извода тази среща с ром и пури… “, разяснява Биков.

„ Какъв ром, какви пури? Виж, че не дрънка шише вътре... Никой не отхвърля, че тази среща я има. Единият идва подмолно, оглежда, маха телефоните, отново сяда, пишат на бележки, прибира у вътрешния джоб, вика къде са нещата, оня вади откъм гърба, гледа ги, не дрънчи нищо, на другия ден торбите отпътуват, най-вероятно, при Радев, там са назначенията “, разяснява Борисов.

Записът от охранителните камери в столично заведение беше оповестен през вчерашния ден от уеб страницата „ Афера “.

Вчера някогашният началник на митниците в София - Петко Петков, удостовери, че е имал среща с Узунов и изясни, че му е дал персонален подарък – бутилка ром и кутия пури, тъй като му оказал помощ да се свърже с доктор за чернодробна трансплантация.

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов има рожден ден през днешния ден, навършва 62 години.

На срещата с младежите от ГЕРБ той упреква президента Радев за влошените връзки сред България и Северна Македония.

Целия диалог от срещата може да видите тук:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР