Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира дали е запознат с

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира дали е запознат с
Коментари Харесай

Бойко Борисов втрещен: ПП-ДБ, как имате нахалството да говорите, че Пеевски и ДПС са ви виновни?!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява дали е осведомен с кабинета, който ще бъде препоръчан от претендента за длъжностен министър председател Димитър Главчев.
„ В интерес на истината не съм осведомен, тръпна в очакване да го видя. Не съм приказвал, не съм се бъркал “, сподели той.
В отговор на въпрос дали ще отиде на съвещания Борисов съобщи: „ Отиват нашите дами и Томислав Дончев “.
Борисов още веднъж насочи рецензии към някогашните си сътрудници от сглобката.
„ Когато в петък водих диалог с Асен Василев се удивлявам по какъв начин сътрудниците от ПП-ДБ имат нахалството да приказват, че Пеевски и Движение за права и свободи са отговорни да няма държавно управление. На финалния диалог – дано ви дадат листата с министри с направените ремонти от мен. Ние бяхме подготвени с кабинет “, сподели още Борисов, представен от Блиц,
„ Те няма какво да кажат в акцията и по тази причина повдигат тематиката. 9 месеца всички бяхме дружно. Това не е тематика, която носи изгода или щета. Явно задачата е била да овладеят всички служби. Единствено ГЕРБ не е взел участие в службите – нито в ДАН, нито в Министерство на вътрешните работи “, сподели още Борисов
Борисов разяснява и какво са обсъждали за идните избори. „ В ГЕРБ обсъждаме единствено неща, които зависят от нас “, сподели той. „ Когато не зависи от нас, ние не се изричаме “, добави Борсов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР