Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че ГЕРБ ще има

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че ГЕРБ ще има
Коментари Харесай

Борисов с голямо разкритие за кметовете

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че ГЕРБ ще има  готовност за диспути по отношение на претендентите за кметове в средата на септември. .

Около 15 септември ще имаме подготвеност да приказваме за претендентите ни за кметове. Ако ме питате за Бургас особено си е Димитър Николов. Това разгласи в Бургас водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Второто име за идните локални избори, което той уточни, беше това на сегашния кмет на Община Поморие Иван Алексиев. 
-->
Борисов дойде в града, с цел да прегледа новата Национална онкологична болница „ Дева Мария “, чието създаване стартира през 2021 година. Проектът се осъществя от притежателя на Университетската многопрофилна болница „ Дева Мария “ - Семир Абумелих, който разкри, че цената му е над 73 млн. лв.. Новата болница ще се разполага на 12 000 квадратни метра разгъната застроена повърхност и ще бъде обвързвана с топла връзка на пет равнища с до момента съществуващата болница „ Дева Мария “.

„ Наша съществена цел е да понижим потока на български пациенти към Турция, Германия и други страни. Разполагаме с най-хубавите български лекари, в това число и такива, които работят в чужбина ", сподели Абумелих, който показа на Борисов главните елементи на новото лечебно заведение. 

Болницата разполага с един от общо четирите в Европа най-модерни апарати за лекуване на онкологично заболели пациенти. „ Много значимо е това, че съумяваме да върнем българските експерти от чужбина още веднъж в България, сподели пред публицисти Борисов. Това е огромна работа, тъй като доста фамилии... ето в този момент сега сестра ми е болна от рак, са изумени от този камшик на нашето съвремие ", сподели Бойко Борисов. 

Пред Българска телеграфна агенция от болничното заведение показаха, че формалното откриване  е планувано за 8 септември тази година, написа Българска телеграфна агенция

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР