Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли бомба. По време на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли бомба. По време на
Коментари Харесай

Борисов хвърли бомба, разкри как се купуват гласове

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли бомба. По време на визитата си Пазарджик разгласи, че сега върви лудо пазаруване на гласове.

"Представяте ли си да беше обърната обстановката и аз да крещя по жилища непознати депутати и да им приказвам за правила. В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове, по 10 000 вкупом. Всеки народен представител, който сега купуват, е все едно 10 000 гласа. По тази логичност - за какво вършим избори? Но тази тематика също е неразрешена.



"Радев не може да не види, че неговото не чини, че те не стават, разтуриха всичко и нищо не построиха. Те са скръбни, нещастни и зли ", акцентира той.

"Понеже доста обичат да пускат архивни фрагменти... Сутринта Жени Марчева сподели на Томислав Дончев, че ГЕРБ са в изолираност. Виждате ли ни изолирани? Не Борисов е в изолираност, Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят, сподели още водачът на ГЕРБ.

Този, който ми пожелаваше да си седнал съм на диванчето, седна той. Пожела стола и за 6 месеца го смъкнаха. И то по парламентарен път, сподели още Борисов.

10 млн. изчезват от джобовете на българите. Преди малко минах около бензиностанция. На скъпите нафта и бензин са поставили рекламни пана. Защото, като погледнеш 3,99 и те хваща боязън, потрес, продължи той.

"Така и не разбрахме тези хора, които наподобяват на тях и се въртят по интернет, те ли са, не са ли. Един публицист да ги беше питал: "Вие ли сте? ". Но им беше неразрешено, било персонален живот. И моето беше персонално. Но на мен персоналния живот може да го разпориш, а на другите не може, тъй като са фамилни ", ядоса се той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР