Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е запален почитател на футбола,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е запален почитател на футбола,
Коментари Харесай

Борисов разкри за влошеното си здраве: На инжекции съм

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е разпален обожател на футбола, само че обичаният спорт продължава да му повода проблеми със здравето, заяви близкият уебсайт " Пик ".

Покрай дългогодишното ритване на топка някогашният министър председател се е сдобил с контузия в коленете. Дертът му не е по никакъв начин дребен, защото се постанова Борисов да облекчава болежките посредством слагане на инжекции.

За казуса си Борисов се оплака на легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев-Зума. Двамата се видяха през днешния ден на стадион " Лаута ", където водачът на ГЕРБ отиде, с цел да инспектира подобренията, които се вършат по оборудването. 

" Биха ми инжекции в коленете. И аз като Ицо (има поради Бонев, не Стоичков - б.р.) почнах като някогашен фуболист да вървя. Ти барем знаеш - всички триумфи във футбола имаш, а аз за какво накуцвам ме питай ", разяснява Борисов футболната си контузия.

Ядовете му с колената не са от през вчерашния ден. Той постоянно върви на инжекции, най-често във Военномедицинска академия, а задачата на вливанията е подсилване на хрущяла.

Преди 4 години Бойко Борисов претърпя по неотложност и артроскопска намеса на коляното поради повреден менискус. Операцията бе осъществена от началника на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ " Софиямед " и един от най-хубавите травматолози в страната - доцент доктор Антони Георгиев.

През февруари 2015 година водачът на ГЕРБ също скъса менискус и беше опериран в болничното заведение. Тогава му предложиха да спре да играе футбол.

Той обаче си знае своето, намира време да се " изтича " всеки ден и не пропуща да порита топка всяка седмица. " Това ми е единственото утешение ", оправда се пред Зума Борисов. 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР