Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща на партията

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща на партията
Коментари Харесай

Бойко Борисов обявява дали ще подкрепи правителство НА ЖИВО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща на партията в Бургас. Още при гласуването на вота на съмнение ГЕРБ разгласи, че ще върне несбъднат втория мандат, който ще получи по право като втора по величина група. Все още е под въпрос обаче дали ГЕРБ изобщо ще взе участие в договаряния с третия мандатоносител, какви са изискванията им за такива диалози или ще се насочат твърдо към предварителни избори.

В Бургас Борисов би трябвало да разгласи дали ще поддържа основаването на държавно управление с третия мандат или ще избра предварителни избори.

Преди речта на някогашния министър-председател обаче има изявления на депутати и бургаски деятели.

Изказването на Борисов стартира с изявление на съболезнования към убития японски политик Шиндо Абе.

Борисов насочи рецензия към държавното управление в оставка от Бургас.

„ Една къщурка за птици не с създали, една велоалея. Автомагистрала „ Тракия” година и половина към този момент не се поддържа. Тя към този момент е рискова за вашето здраве и живот. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в спешната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше задоволително. Цяла предизборна акция построиха върху Автомагистрала „ Хемус”, сподели той.

„ Те знаят какво са създали. Знаят за цялостния си неуспех и знаят, че би трябвало бързо да избягат”, уточни Борисов.



Припомняме, че през вчерашния ден претендентът за министър председател на „ Продължаваме Промяната” Асен Василев се срещна с президента Румен Радев, с цел да върне несбъднат първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР