Лидерът на ДСБ и съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов

...
Лидерът на ДСБ и съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов
Коментари Харесай

Атанас Атанасов предлага да се въведе ограничение за броя на премиерските мандати

Лидерът на ДСБ и съпредседател на " Демократична България " Атанас Атанасов разгласи пред Би Ти Ви, че ще направи предложение в политическата стратегия на новото обединяване да бъде въведено ограничаване за броя на премиерските мандати. По думите му е обикновено човек с толкоз доста власт да бъде до два мандата на поста, които са общо осем години.

Като образец той даде президентската институция и правосъдната власт, където също имало мандатност. По думите му " в този момент сме в положение, че един човек е обсебил цялата страна и се разпорежда с нашите пари, както си изиска ". За задачата обаче би трябвало да се създадат промени по конституцията.

Атанасов сподели още, че с визитите си в Русия президентът Румен Радев и министър председателят Бойко Борисов не са постигнали нищо съответно, а единствено са говорени общи приказки. " Освен унизителните извинения на Борисов нищо друго не се чу ", сподели водачът на ДСБ.

" Става въпрос за борба от страна на Борисов и Радев какъв да е по-близък до съветския президент Владимир Путин. Една от аргументите Борисов да се клани по този начин в Москва са неговите съдружни сътрудници във властта, които гледат точно към Русия ", добави Атанасов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР