Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов коментира случая с отнетия лиценз

...
Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов коментира случая с отнетия лиценз
Коментари Харесай

Ген. Атанасов към Бойко Борисов: А бе, наглец, ти пусна Олимпик на пазара!

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов разяснява случая с отнетия лиценз на застрахователната компания "Олимпик " и нуждата над 200 хиляди души да платят още веднъж наложителната застраховка "Гражданска отговорност ".
В профила си във Facebook Атанасов разяснява, че компанията е записана в Кипър, само че "скритите притежатели са хората на Бул инс ". Той прави паралел и с охранителната компания "Аркус ", която стана известна към задържането на Митьо Очите:
Вчера Борисов апропо сподели във връзка измамата "Олимпик ", че хората би трябвало да внимават, когато си избират осигурител.
А бе, наглец!
Ти /държавата/ си въвел ЗАДЪЛЖИТЕЛНА застраховка "Гражданска отговорност ". Който кара без застраховка, го грози принуда от Органите. Пуснал си на пазара избрани компании със законовото подпомагане на страната да събират пари за избрани опасности. Народът, изпълнявайки закона, си заплаща. И в този момент им казваш: платете отново! При изискване, че всички в страната са знаели, че компанията е записана в Кипър, само че скритите притежатели са хората на Бул инс! Което още повече значи, че измамата е известна на служби, КФН, М–во на финансите и така нататък И... тишина. Това като с охранителната компания на Митьо Очите. Тя има лиценз от Министерство на вътрешните работи за охранителна активност въпреки всички да знаят, че е благосъстоятелност на наказан за наркотрафик.
И в този момент 250 хиляди излъгани. От кого?! Защото явно тази машинация е осъществена с безмълвното единодушие на Държавата на Борисов.
В една парламентарна република това би трябвало да завърши със СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН за обезщетяване на повредените от бездействието на страната и наложителна ОСТАВКА на министъра на финансите!!!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР