Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ с първи думи след двучасовата

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ с първи думи след двучасовата
Коментари Харесай

Карадайъ проговори за конституцията и кабинета. Ходовете на ДПС

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ с първи думи след двучасовата среща в стаята на Движението с ГЕРБ и ПП-ДБ.

Ще обсъждаме промените за Конституцията, сподели Карадайъ. Бяхме потърсени за поддръжка на конституционните промени, които ние сме предложили още преди година и половина, добави той.
-->
Но, с цел да се осъществят конституционните промени се изисква парламентарно време. За да се случат промените, ние няма да пречим да си сформират кабинет, съобщи Карадайъ. Той още един път повтори, че с цел да се случат промените в главния закон е нужно парламентарно време, по тази причина Движението няма да пречи на съставянето на кабинет. Карадайъ не посочи дали депутатите на Движение за права и свободи ще гласоподават в зала „ въздържал си ” или няма да вземат участие във вота за кабинет.   

Карадайъ съобщи, че стои зад думите си, че съюзът ПП-ДБ и ГЕРБ е „ порочна женитба ”. И добави: „ Надявам се, че в този кабинет Рамбовци няма да има. Надявам се. Ние не участваме в този кабинет и в съставянето му ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР