Лидерът на Детройт Тайгърс Мигел Кабрера ще пропусне остатъка от

...
Лидерът на Детройт Тайгърс Мигел Кабрера ще пропусне остатъка от
Коментари Харесай

Двукратен MVP аут до края на сезона с разкъсано сухожилие

Лидерът на Детройт Тайгърс Мигел Кабрера ще пропусне остатъка от сезона в МЛБ. Двукратният най-полезен състезател (MVP) в Американската лига и 11-кратен участник в Мача на звездите ще претърпи интервенция в лявата ръка, откакто тази нощ получи скъсване в сухожилието на бицепса.

35-годишният венецуелец се контузи по време на семейството против Минесота Туинс. Батирайки в 3-тия ининг против Джейк Одорици, Кабрера замахна внезапно, само че не уцели топката и приключи суинга си с неестествено извита водеща ръка зад тила.



Първият бейзмен мигновено пусна бухалката на земята, а на лицето му се изписа мимика на изтезание. Миги непосредствено се запъти към дъгаута и напряко се прибра в съблекалнята, усещайки, че положението му е обезпокоително. Първоначално от клуба оповестиха, че става дума за разтежение, само че малко по-късно ядрено-магнитният резонанс откри скъсване на връзката.

" Той се усеща зле. Чувства се доста зле – разкри мениджърът на " тигрите " Рон Гардънхайър. – Смята, че е предал целия тим. "



За Кабрера това е втора травма от началото на 2018 година, откакто съвсем през целия май лекуваше разтежение в дясното бедро. Заплатата на ветерана тази година е $30 млн., а до края на 8-годишния си контракт (2016-2023) той има обезпечени още $162 млн. през идващите 5 сезона.

Освен най-скъпоплатената си звезда Детройт загуби и мача, отстъпвайки с 4:6 на своя ст. " Комерика Парк ". Еире Адрианса удари първия огромен шлем в кариерата си във Висшата лига и обърна резултата до 5:2 за Минесота в 7-ия ининг.



С по 1 RBI за триумфа на " близнаците " способстваха Райън Ламар и Мигел Сано. Печеливш питчер се оказа Райън Пресли (W 1-1), сменил Одорици и изработил чиста отбрана в 6-ия ининг. Клоузърът Фернандо Родни (S 14) мина с 1-2-3 през 9-ия.

За домакините на възвишението стартира Блейн Харди, а отговорност за загубата пое Луис Коулман (L 3-1), пуснал двама рънери на база, преди Уоруик Сополд (BS 2) да сервира хоумръна при цялостни бази в 7-ия ининг. По една точка в офанзива вкараха Хосе Иглесиас, Леонис Мартин и Джакоби Джоунс, а Виктор Мартинес означи при неточност в отбраната на гостите.



Детройт Тайгърс - Минесота Туинс 4:6
ст. " Комерика Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
МИНЕСОТА
0
0
1
0
0
0
4
1
0
6
7
2
ДЕТРОЙТ
0
0
0
2
0
0
2
0
0
4
7
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 12 ЮНИ:

Американска лига

Балтимор Ориолс - Бостън Ред Сокс 4:6
Тампа Бей Рейс - Торонто Блу Джейс 4:1
Чикаго Уайт Сокс - Кливланд Индиънс 5:1
Оукланд Атлетикс - Хюстън Астрос 3:6
Сиатъл Маринърс - Лос Анджелис Ейнджълс 6:3

Национална лига

Филаделфия Филис - Колорадо Рокис 5:4
Маями Марлинс - Сан Франциско Джайънтс 3:1
Атланта Брейвс - Ню Йорк Метс 8:2
Милуоки Бруърс - Чикаго Къбс 4:0
Сейнт Луис Кардиналс - Сан Диего Падрес 2:4
Аризона Дайъмъндбекс - Питсбърг Пайрътс 13:8

Интерлига

Ню Йорк Янкис - Вашингтон Нешънълс 3:0
Канзас Сити Роялс - Синсинати Редс 1:5 (10 ининга)
Лос Анджелис Доджърс - Тексас Рейнджърс 12:5

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР