Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов поде кампания срещу, лансиран

...
Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов поде кампания срещу, лансиран
Коментари Харесай

Христо Иванов ще се бори със зъби и нокти против плана за възстановяване на България

Лидерът на „ Да, България “ Христо Иванов поде акция против, стартиран през днешния ден от държавното управление

Иванов се включи от някаква стая посредством Facebook по костюм в домашна конюнктура и заприказва за лансираните ограничения. Той от самото начало по роднински се обръщаше към вицепремиера Дончев, наричайки го просто „ Томислав “.

Иванов разгласи „ кръстоносен поход “ против проекта.

„ Томислав да излезе след два провалени програмни интервали и да възнамерява бъдещето на поколенията е неприемливо. Томислав и Борисов, който обича да приказва простотии по пънчета в гората, са се наели те еднолично да дефинират.

Демократична България ще трансфорат в собствен кръстоносен поход битката против тесните им морални и корупционни ограничения. Трябва да изкопчим от тях концепцията за развиване на този проект, да наложим нужното преразглеждане на тези документи – няма да позволим на ГЕРБ да смъкна тематиката за модернизацията на България до стиропор и асфалт “, закани се някогашният правосъден министър.

„ Не можем да имаме единствено саниране, без да е ясно по какъв начин ще се случва то. Не може да се приказва за енергийна успеваемост в райони, без аргументи за избора на тези райони.

Ще го разгледаме бранш по бранш, с цел да подсигуряваме, че Томислав няма да открадне нашето бъдеще – няма да се случи това. Демократична България го подсигурява “, даде обещание водачът на извънпарламентарната „ Да, България “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР