Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов изпадна в скандална ситуация,

...
Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов изпадна в скандална ситуация,
Коментари Харесай

Докладват на Христо Иванов: „Оня се е обадил на Маджо“


Лидерът на „ Да, България “ Христо Иванов изпадна в скандална обстановка, до момента в който излъчваше онлайн от митинга на Орлов мост нощес. Докато той е сред хората и част от тях го поздравяват и се снимат с него, се доближава мъж, който също желае фотография с думите: „ Я да се снимаме в този момент, че като станеш министър председател, да не ни забравиш и нас “. После се навежда към Христо Иванов и му оповестява: „ Аз съм си изключил телефона, тъй като оня се е обадил на Маджо “. Лидерът на Демократична България му прави знак да мълчи и изяснява, че сега предава „ лайв “. Мъжът повтаря, че е имало диалог с Маджо. Иванов явно се сконфузва от обстановката, а камерата се отмества от двамата и няколко минути снима единствено тълпата от протестиращи. „ После ще приказваме “, споделя мъжът и се дръпва. Събеседникът на Христо Иванов бе разпознат от фрагментите във Facebook като някогашния народен представител от НСДВ Димитър Ламбовски. Спореддруги коментар в мрежата, този, който „ се обадил на Маджо “ е Иво Прокопиев.

Видеото вижте тук:

Кой е Ламбовски:

Димитър Ламбовски е някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" – лидер на листата в Стара Загора 2001 година Собственик на най-голямото частно гробище в Бояна, напомня tribune.bg.

Още от 90-те години на предишния век името на Ламбовски се свързва с могъщата в миналото силова формация СИК.

До 1999 година той е в управата на купената от Младен Михалев-Маджо и компания Първа източна интернационална банка дружно с тогавашния акционер в Интергруп и СИК Венцислав Стефанов. Димитър Ламбовски е и в управлението на футболен клуб „ Славия “, където акционер е небезизвестният Младен Михалев - Маджо.

Ламбовски е пълномощник на компания „ Интергруп – България “ дружно със Стефан Николов. В „ Интергруп – България “ и „ Интергруп енд партнерс “ бяха съдружници Маджо, Красимир Маринов-Големия Маргин, Румен Николов-Пашата и всички останали членове на силовата застрахователна компания. („ 24 часа “, 12.08.2015

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР