Лидерът на БСП привлече вниманието на себе си с това,

...
Лидерът на БСП привлече вниманието на себе си с това,
Коментари Харесай

Нинова: По-добре да се отиде на избори

Лидерът на Българска социалистическа партия притегли вниманието на себе си с това, което сподели.

По-добре е да се отиде на избори и ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да не се схванат. Защото по този начин ще е по-добре за страната. Загрижеността си за страната изрази аргументирано водачът на БСП Корнелия Нинова в изявление пред БНР.

В предаването " Неделя 150 " тя предизвести, че и опитът на президента Румен Радев със основаването на нови партии, не сочи нищо положително за страната.

" Да, когато е прав го поддържаме. Когато подвигна юмрука бяхме първи на площада, когато не е прав ще го подлагаме на критика. Ние сме кардинални и против корупция, и задкулисие ще борим на всички места ", заяли водачът на социалистите.

Тя призна, че не се опасяват от появяването на нова лява партия, отпред с Ваня Григорова.

" Ако ни е боязън, от дълго време да сме се отказали. Президентът направи няколко партии, а резултатът? Не оглави никоя, само че най-малко обществено ги поддържа. Къде е Български напредък в този момент, той сътвори Политическа партия. Под " вдигнатия пестник и мутри вън " – стана – " прибрания пестник и мутри вътре ", и си разпределят страната. Това ли е смисълът на политика? Опитът на президента не сочи положителни резултати за страната ", аргументира се Корнелия Нинова.

Тя е уверена, че е " по-добре сътрудниците да не се схванат и от сглобка да отидем към разглобка, по-добре е за България ".

" Тази сглобка се състоя от две неща  - боязън и лакомия. Страхът на Борисов от отмъщение какво е правил през годините и алчността за постове и пари на ППДБ. Те препраха Борисов, както в това изявление, и започнаха поради алчността си да разделят постове и власт през миналите 9 месеца. Не липсва и корупция. "

Лидерката на социалистите съобщи, че " алтернативата е смяна на цялостния модел на ръководство ".

" Още през 2017 година сме декларирали, че това е паралелна страна и задкусилие. За страдание ППДБ предадоха хиляди гласоподаватели и се върнахме в изходна позиция от 2020  г. Алтернативата е да се съберем хора, които същински желаеме смяна на модела. Трябва да се мине през избори. В настоящия състав на Народно събрание това не е допустимо, защото  промяна и мафия се прегърнаха и не виждам вид в това Народно събрание ", коментира Корнелия Нинова, написа novini.bg.

" Не е допустимо Българска социалистическа партия да влезе в този момент в сговор. Ние останахме единствените, които не влязохме с мафията в сговор, няма да влизаме. Да напомня, че той, Борисов, всяка партия, която е прегърнал е унищожил – Воля, Гергьовден, Вътрешна македонска революционна организация и т. нат. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР