Лидерът на БСП представи днес в Русе кандидата на партията

...
Лидерът на БСП представи днес в Русе кандидата на партията
Коментари Харесай

Нинова даде рамо на кандидат-кмета на БСП за Русе

Лидерът на Българска социалистическа партия показа през днешния ден в Русе претендента на партията за кмет на дунавския град – депутатът Пенчо Милков.

" Нашият претендент е Пенчо Милков. Той ще ни липсва в Народното събрание, само че русенци ще имат опция да изберат почтен, образован, млад и деятелен кмет ”, разгласи Нинова.

По думите й той не е взел участие в ръководство, не е разпределял публични поръчки, не е част от задкулисието - честен, предан на общината експерт правист, татко на три прелестни русенчета.

“Самоизградил се човек - тръгнал от общ служащ на градежи и стигнал до лекар по право. Ние сме до него със мощна стратегия за ръководство на общините, където би трябвало да остават част от събраните от жителите налози, комуналните услуги да се извършват от общински предприятия, а не да се дават на концесии, с данъчни тласъци за привличане на вложения, ограничения за непорочност на въздуха, стратегия за жилищна и обществена политика за младежите, специфични грижи за възрастните ”, сподели още ръководителят на Българска социалистическа партия.

Целта на Българска социалистическа партия за идните локални избори е да усили двойно броя на кметовете си съобщи още Корнелия Нинова, която участва на регионалната конференция на партията в Русе.

В момента кметовете на обитаеми места, определени от листата на Българска социалистическа партия, са 30, а партията ще води такава акция, която да докара до двойното им нарастване, разяснява в Русе Корнелия Нинова.

За борбата в София към момента се чака решението на Мая Манолова и на 11 септември, когато е градската конференция на партията, ще стане ясно дали Българска социалистическа партия ще я поддържа или ще издигне различен претендент.

На въпрос дали социалистите чакат подла акция, както предсказа министър председателят Борисов, Нинова отговори: „ Като виждам по какъв начин стартират, за следващ път скърбя, че няма да бъдат избори на съревнование на причини, и на стратегии, и на хрумвания. Все се оплакваме, че политиката е безидейна, че е жълта, че произвеждаме единствено кавги, а ето, в този момент е време за стратегии. Българска социалистическа партия е единствената партия, която има стратегия за локалните избори “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР