Лидерът на БСП Корнелия Нинова яхна протеста, който се състоя

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова яхна протеста, който се състоя
Коментари Харесай

Нинова яхна протеста пред НС, зове за всенароден бунт СНИМКИ

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова яхна митинга, който се състоя пред постройката на Народното събрание в столицата. Това стана ясно от пост в персоналната й фейсбук страница.

БЛИЦ напомня, че пред постройката на Народното събрание се стигна до конфликти сред протестиращи хотелиери и ресторантьори и служители на реда .

"Днес парламентарната група на "БСП за България " се включи в митинга с искане за оставка на нездравословното държавно управление на Бойко Борисов ", написа Нинова, която по-рано през днешния ден с членове на Българска социалистическа партия спретнаха същински екшън в Народното събрание , откакто стана ясно, че вотът им на съмнение против кабинета "Борисов 3 " не съумя да мине .

"Истинският избор на съмнение се състоя отвън Народното събрание. Исканията на хората са обективни. Ние ги поддържаме. Нека всички недоволни да се обединим и продължим. Промяната е допустима. Тя е в нашите ръце ", зове Нинова.

БЛИЦ напомня, че и министър председателят Бойко Борисов разяснява несполучливия избор на съмнение като съобщи, че "БСП и Движение за права и свободи са се пробвали да оформят нова коалиция " .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР