Лидерът на БСП Корнелия Нинова се обяви против предложението на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова се обяви против предложението на
Коментари Харесай

Нинова се обяви против предложението на ГЕРБ за съкратеното съдебно производство

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се разгласи срещу предлагането на ГЕРБ съкратеното правосъдно произвеждане да остане и настоя да бъде оттеглено, съобщи кореспондент на ТОПНОВИНИ.

 „ Законопроектът е импортиран като опция на този на Българска социалистическа партия. По тази тематика няма опция, за свиреп изнасилено и убито дете единствената опция е възмездието “, съобщи тя.

„ Нека да не влагаме политически и партийни пристрастия, а да гледаме обективно на обстановката. Не разбирам за какво всяко друго мнение схващате като всяване на ненавист “, разяснява Нинова.

 „ Обръщам се към министър Данаил Кирилов и вие скъпи близки на жертви и пострадали- да пристигна тук и от трибуната да ви се извини. Не може да каже, че някой ви разкарва напред обратно, с цел да просълзявате народни представители “, прикани Корнелия Нинова.

 По мотив приемането и на измененията в Наказателен кодекс за правосъдното разследване, тя се обърна към ГЕРБ: „ Вкарвате ни в юридически парадокс, държите се политически лицемерно и демонстрирате морална мизерия. Оттеглете този закон “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР