Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова да се върнат в

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова да се върнат в
Коментари Харесай

Нинова зове напусналите да се върнат в БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани да се върнат в партията всички някогашни членове на левицата, основали свои обединения.

Днес се обръщаме към тези наши някогашни членове на партията, напуснали и основали свои субекти, върнете се в Българска социалистическа партия, подновете си участието в Българска социалистическа партия, заповядайте назад, с цел да можем дружно с потенциала на всички да търсим обединяване и мощ в ляво. Ние се обръщаме към тези субекти, партийни, които се събират на следващия ден, тъй като това са партии, които били учредени от напуснали наши приятели, сподели Нинова на конференция.

Тя уточни съответно, че насочва покана към Георги Първанов, Румен Петков, Мая Манолова, Татяна Дончева, Георги Кадиев.

Призивът е към всички напуснали, само че не и изключени членове.

Корнелия Нинова съобщи още, че Конгресът на Българска социалистическа партия няма да бъде изтеглен на 10 и 11 декември, както желаят някои структури, висшият конгрес остава през февруари.

По мотив инспекцията на прокуратурата по изказванията на Нинова за манипулиране на машинния избор на последните парламентарни избори, водачът на Българска социалистическа партия съобщи:

„ Утре ще ви кажем всичко, през целия ден сме в Народното събрание. Уважете и нашето предпочитание през днешния ден тематиката да е Българска социалистическа партия и лявото обединяване “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР