Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска мерките, които се взимат

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска мерките, които се взимат
Коментари Харесай

Нинова иска намаляване на ограниченията

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска ограниченията, които се взимат в страната против разпространяването се нуждаят от премислен и рационален проект за понижаване. това съобщи тя в утринния блок на Нова телевизия.

" Трябва да се види по какъв начин в европейските страни понижават ограниченията. Имаме рецензии към това, че се сътвори един административен безпорядък. Едно своенравие, което основава напрежение в хората. Допълнително се основава напрежение заради административен безпорядък и напрежение ", сподели Нинова.

" Ние предлагахме ситуацията за българските артикули да бъде въведено със закон и съответни ограничения. Съмнявам се това разпореждане да сработи, то няма да даде резултат. В него написа, че комерсиалните вериги би трябвало да оферират районна българска стока. Те го вършат и в този момент. Няма какъв % да бъдат стоките, какъв брой да е площта, на която се оферират. Просто се заковава настоящето състояние ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия във връзка с постановлението на Министерството на земеделието за предложение на българско произвеждане в огромните вериги магазини у нас.

" Смятам, че този въпрос би трябвало да бъде трайно организиран, а не в границите на рецесията. Българските земеделци получават по-малко финансиране от европейските. Това би трябвало да се предоговори Българското земеделие има диспропорционалност - доста огромна част зърнени култури се финансират за експорт, а доста дребна част от финансирането отива за плодове, зеленчуци и месо. Държавната политика би трябвало да се насочи към тяхното финансиране ", счита тя.

Според нея неразумните оферти би трябвало да се подлагат на критика. Нинова съобщи, че няма чуваемост, а от ръководещата партия върви по кардинален път, който следва от години и гласи, че " щом е препоръчано от опозицията, то е неприятно ".

" Ние предложихме за фамилиите, останали без работа, минимална заплата. Отхвърлиха го с доста недодялан спор. Сега се одобриха 375 лева за тези фамилии, което е прекомерно незадоволително. Но щом е препоръчано от ГЕРБ, то се приема ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова изясни, че държанието на Българска социалистическа партия не е на афектирани хора, а на такива, които държат на институциите. Според нея изключителното състояние не може да бъде безотговорно. Тя разкри, че доста хора я търсят, с цел да я попита с какво им оказват помощ част от ограниченията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР