Лидерът на БСП Корнелия Нинова отказа да коментира дали ще

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова отказа да коментира дали ще
Коментари Харесай

Нинова: Министерство на държавните предприятия е абсурд!

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отхвърли да разяснява дали ще бъде вицепремиер в бъдещия кабинет.

До тази вечер ще почистим съдружното съглашение, министри и постове – по-късно. Докато всичко не е дефинитивно, не бихме желали да разясняваме, сподели тя след консултациите при президента Румен Радев. По думите ѝ във вторник на Националния съвет на Българска социалистическа партия ще бъдат разисквани всички въпроси, засягащи състава и структурата на Министерски съвет и министрите и постовете, които ще получи Българска социалистическа партия, както и дали тя ще бъде вицепремиер.

" Продължаваме промяната " ще подпише съглашението с всяка една от трите партии, сподели още Нинова.

Министерство на държавните предприятия е парадокс, съобщи още Нинова и посочи, че в съдружното съглашение името е изписано Министерство на стопанската система и промишлеността.

Обсъждахме бюджета с бъдещите ни съдружни сътрудници и в този момент с президента, като един от нашите безспорни цели е доста бързо да приемем бюджета, в който да се заложат обществени политики, обезщетителни механизми, ограничения за превъзмогване на рецесията, за помагане на хората и на стопанската система, добави Нинова.

Тя акцентира, че има политическа воля за 4-годишен мандат, „ остава от нас да си свършим работата за този мандат ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР