Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати официално писмо до служебния

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати официално писмо до служебния
Коментари Харесай

Нинова поиска от Гълъб Донев да се спре продажбата на райския газ

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изпрати публично писмо до служебния министър ръководител Гълъб Донев с искане да бъде спряна продажбата на божествен газ. „ По време на постоянното държавно управление в Министерство на стопанската система и промишлеността положихме всички старания да възпрепятстваме разпространяването му “, напомни Нинова.
Ето какво се споделя още в писмото: „ За пръв път в историята на Народното събрание приехме закон на две четения в границите на 4 дни, с който забранихме използването му на обществени места и продажба на лица до 18 година, в това число и в интернет. Комисията за отбрана на потребителите направи стотици инспекции. Наказанието е санкция до 12 000 лева Имаше резултат.
При нас постъпват стотици сигнали от родители, че божествен газ още веднъж се продава и се използва всеобщо в нощни клубове и заведения.
Мобилизирайте Министерство на здравеопазването, Министерство на вътрешните работи, контролни органи и приложете цялата мощ на закона, с цел да спасим българските деца от тази извънредно рискова болест “, написа Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР