Лидерът на БСП Корнелия Нинова говори пред журналиста Сашо Диков

Лидерът на БСП Корнелия Нинова говори пред журналиста Сашо Диков ...

Корнелия Нинова: Имаме министър-председател, който не е компетентен по нищо.


Лидерът на БСП Корнелия Нинова говори пред журналиста Сашо Диков относно искането на ПГ на ''БСП за България'' премиерът Бойко Борисов да дойде в парламента и да обясни защо е поискал при сделката за американските самолети F-16 да се плати накуп. Интервюто с Нинова бе излъчено в предаването ''ЕвроДикоФ'' с водещ Сашо Диков по ТВ Евроком.

Ето какво заяви Корнелия Нинова пред Сашо Диков относно искането си премиерът да дойде в Народното събрание: ''Ще го искаме, и втори, и трети път. Ако не дойде, значи, или се притеснява, или го е страх. Изказването му от вчера е скандално, че той е настоял да платим самолетите накуп. Искаме да чуем с какви аргументи. Той взима нов заем, надяваме се да дойде''.

''Вече втора седмица поред ми се връщат всички въпроси и питания към премиера. С абсурдни аргументи. Този човек по едно нещо компетентен ли е в тази държава? Имаме министър-председател, който не е компетентен по нищо. Ще се окаже, че американската страна не е искало такова нещо, а той си го е решил'', заяви още Нинова.

Източник: fakti.bg