Лидерът на британската партия „Брекзит“ Найджъл Фараж прогнозира победа на

...
Лидерът на британската партия „Брекзит“ Найджъл Фараж прогнозира победа на
Коментари Харесай

Лидерът на „Брекзит“ Найджъл Фараж каза кой ще спечели изборите в САЩ

Лидерът на английската партия „ Брекзит “ Найджъл Фараж предвижда победа на изборите в Съединени американски щати за Доналд Тръмп. Той има вяра, че втори мандат „ ще развърже ръцете на Тръмп и той ще покаже доста повече неотстъпчивост от преди “,

"Мисля, че Доналд Тръмп през втория си мандат ще бъде Доналд Тръмп без усмирителна риза. Това ще бъде Доналд Тръмп, кадърен да извърши обещанията, дадени на американските гласоподаватели ", сподели Фараж пред кореспонденти.

"Във втория мандат ще забележим доста по-радикален президент, не въздържан изобщо от нищо ", сподели Фараж.

Найджъл Фараж е покровител на Тръмп - президентът, който няколко пъти обществено поддържа излизането на Англия от Европейски Съюз.

Вчера Фараж възобнови политическата активност на партията си. Този път акцентът ѝ е бъде върху попречване на блокирането, което държавното управление разгласи в границите на битката против ковид, заяви Агенция Франс Прес.

Бившият водач на партията за самостоятелност на Англия започва партията Брекзит преди 21 месеца, с цел да ускори натиска върху държавното управление на тогавашния министър председател Тереза Мей за реализиране на Брекзит.

След като Англия напусна Европейския съюз през януари, партията му се отдръпна в сянка, само че ръководството на държавното управление против коронавирусната пандемия и налагането на второ блокиране принудиха Фараж да възобнови активността на своята партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР