Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов призова общинските съветници на ГЕРБ-СДС да не подкрепят построяването на паметник на кмета на София инж. Иван Иванов

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г призова общинските съветници от ГЕРБ- в столицата да не поддържат построяването на монумент на кмета на София инж. Иван Иванов. 

" Призовавам общинските съветници от ГЕРБ- да не поддържат построяването на монумент на кмета на София инж. Иван Иванов. Нашите съветници ще се съобразят с показаните ни данни за политическата активност на инж. Иванов в интерес на нацистка Германия. Това заявих по време на среща с представители на еврейската общественост в България, в която се включиха и сътрудниците от в Столичния общински съвет и от Политическа партия.

По време на диалога подчертах, че езикът на омразата няма място в българското общество. В тази връзка показах и безапелационното ни терзание от потреблението на антисемитска изразителност в българския парламент и опитите за политическа корист с тематиката за спасяването на българските евреи.

От своя страна представителите на еврейската общественост изрекоха признателност за виновната и безапелационна позиция на. И подчертаха, че ще продължат да бъдат пазители на историята и истината ", написа той в персоналния си профил във Facebook.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР