Лидерът на Български възход хвърли политическа бомба. Той назова възможната

...
Лидерът на Български възход хвърли политическа бомба. Той назова възможната
Коментари Харесай

Стефан Янев хвърли бомба. Новата коалиция за властта

Лидерът на „ Български напредък ” хвърли политическа бомба. Той назова вероятната коалиция, която би направила устойчиво постоянно държавно управление.

Янев съобщи подготвеност за съществено отношение ако третият изследователски мандат бъде връчен на „ Български въход ”. „ Въпросът е дали бихме употребявали по оптимално положителния метод, в случай че мандатът пристигна при нас. Казвам да. На България е нужно държавно управление с небосвод, с дълго- и средносрочни цели. Ако погледнем календара - имаме локални избори наесен, които е добре да се провеждат от постоянно държавно управление ”, разяснява пред Нова тв той. По думите му в случай че през 2024 година преминем към еврото, половин година преди и по-късно страната ни би трябвало да има постоянно държавно управление. 
-->
„ По-вероятно наподобява опцията с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да е работеща ”, съобщи Стефан Янев. „ Не мога да приказвам от тяхно име. Говорим хипотетично какво би било по-стабилно. Политическа партия дават поръчка, че проблемите им са по-дълбоки. Говоря на база забелязано от тяхното държание. Ако сега първият и вторият мандат са минали по избран сюжет, третият би трябвало да има взаимни отстъпки ”, добави той.

„ И партиите, и обособените персони се пробват да осъществят нещо посредством опциите, които имат - идния трети мандат,  само че и не затварят вратата за вероятни предварителни избори ”, проучва обстановката някогашният министър председател. По думите му обаче би трябвало да се търсят благоприятни условия за сформиране на подобен вид структура, която да дава отговор на потребностите на хората.

Той назова смяната в „ този звук на борба, с който стартира работа 48-ото Народно събрание ” „ обикновено политическо говорене ” и акцентира, че водачите на партиите показват мнението на самите политически обединения. Според него ходът на Бойко Борисов да предложи Христо Иванов за министър председател, само че след сключване на нов публичен контракт, е търсене на взаимоотношение, което, по думите му, е главната роля на партиите в Народното събрание.

Бившият длъжностен министър председател акцентира, че присъединяване във властта не е приоритет за БВ. Янев беше безапелационен, че партията ще организира диалози с всички политически обединения, които имат подготвеност да сформират постоянен кабинет. „ Основната ни задача сега е да отговорим желаеме или не да има постоянно държавно управление. Което е противоположната страна на момента дали не мина задоволително време за къси парламенти и служебни държавни управления и до известна степен закъснение на развиването на страната. В последните 2 години по ред аргументи икономическото развиване е забавено. Поне 2 години ще трябват да се насмогне ”, сподели още водачът на „ Българския напредък ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР