Лидерът на Атака Волен Сидеров започна щурма си срещу БНТ

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров започна щурма си срещу БНТ
Коментари Харесай

Скандално: Волен щурмува БНТ със скандирания Кошлуков е мишка

 Лидерът на " Атака " Волен Сидеров стартира щурма си против Българска национална телевизия 2 часа преди старта на публицистичното предаване " Панорама ", в което негово присъединяване не е планувано. Близо 300 симпатизанти на атакист №1 са се събрали пред постройката на " Сан Стефано " 29, оповестява кореспондент на лупа.бг.

Скандиранията са вяли, само че до старта на ефира на Бойко Василев в 21 часа се чака скупчването на още протестиращи. Огромна част от силата на Столична дирекция на вътрешните работи е вдигната на крайник поради митинга. Над 10 патрулки на столичната полиция са ситуирани по улица " Шипка " в центъра на града, а 6 коли на жандармерията са позиционирани директно към основния вход на Българска национална телевизия. 

Сидеров още през вчерашния ден се закани да показва пред телевизията-майка поради орязаното му право да бъде на предизборния спор с останалите политици от парламентарно показаните сили и тези с депутати в Екологичен потенциал. Българска национална телевизия по-рано през днешния ден изпрати декларация до ЦИК, в която изрично отхвърля да допусне депутата до студията си поради абсурда от вторник вечерта в предаването " Референдум ", където се наложи жандармеристи да го приканят да си тръгне. От публичната медия желаеха от него документално опрощение за държанието му преди 3 дни, само че Сидеров, от своя страна, упрекна управлението й, че му постанова цензура. 

Куриозното е, че до момента в който той е на открито, в студиото на Българска национална телевизия сега е претендентът на ВМРО-НФСБ Славчо Атанасов.

Сидеров и част от хората му сега са на портала на малкия екран и се карат с охранители на медиата, както и с кореспонденти на БНТ1. Чуват се и викания " Оставка " и " Кошлуков е мишка ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР