Лидерът на Атака Волен Сидеров е поискал среща в вътрешния

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров е поискал среща в вътрешния
Коментари Харесай

Волен Сидеров носи жалба на Бъчварова, съди я за клевета

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров е изискал среща в вътрешния министър Румяна Бъчварова във връзка случая на ул. " Раковски " в столицата в петък вечер. Бъчварова не се е появила на срещата и е изпратила шестима охранители, които обяснили, че тя отпътува на посещаване в Грузия. Това оповестиха от пресцентъра на " Атака ". Ето како настояват от партията на Волен Сидеров:

"Вътрешният министър Бъчварова се скри от среща със Сидеров, изпращайки 6 охранители и лъжейки, че отпътува на служебно посещаване в Грузия. Целта на срещата, която инициира Сидеров беше да внесе тъжба против четирима служители на реда, които обиждаха, заплашваха и удряха водача на "Атака " вечерта на 09.10.2015 година

Двама от чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи бяха открити – заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов и служител на реда Борисов. На останалите двама имената не са известни, само че Сидеров приложи към жалбата си фотоси на униформените, които се държаха надменно и неприемливо за органи на реда. Лидерът на АТАКА упорства в жалбата си до Бъчварова да наложи санкции на посочените от него чиновници и да ги освободи от заеманите от тях длъжности.

На срещата, от която Бъчварова се скри, тя трябваше да изясни за какво излъга обществено, че Сидеров е блъснал служител на реда и имаше опция да му се извини за клеветата против него.

Сидеров съди към този момент и Бъчварова за клюка и уронване на престижа, също както и основния прокурор Сотир Цацаров, основния секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Костов, градския прокурор Христо Динев и представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова ". /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР