Лидерът на Атака Волен Сидеров чака да го убедят да

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров чака да го убедят да
Коментари Харесай

Битката срещу джендърството спира Сидеров да се кандидатира за кмет

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров чака да го убедят да се кандидатира за кмет на София . Това стана ясно от думите му в коридорите на Народното събрание. " Когато човек си прави проекти, Господ доста се развеселява, тъй като всичко е в ръцете на Господ Бог ", - по този начин Сидеров отговори на въпроса дали слиза в борбата за столицата.

Сидеров въпреки всичко не изключи тази опция. Атакистът уточни, че когато се разрешава да има гей-паради, трети пол и да има родител 1 и 2 и да се учат децата, че те могат да избират своя пол и да се предлага Стратегия за детето , значи че си паднал в клопката на джендърството.
 И Каракачанов въодушевен на гей парада
И Каракачанов въодушевен на гей парада

Прави се гей-парад, а цяла Европа е в обърканост, недоумява Каракачанов

Този капан се приготвя от дълго време, той ще влезе в Народното събрание, в случай че няма кой да оказва опозиция, да се бори с това , джендърството ще бъде признато, тормози се Волен Сидеров.

Според него гей парадите би трябвало да се вършат на Витоша, не в центъра на София . Тези хора, които желаят моята кандидатура, са хора, които държат на обичайното семейство и споделят, че единствено аз ще се оправя това, разкри водачът на " Атака ".
 Политическа партия
Политическа партия " Възраждане " вижда " топла връзка " сред Истанбулската спогодба и Стратегията за детето

Националната тактика била по-нова версия на Конвенцията

Това (налагането на трети пол - б.р.) не е незначителен проблем , сподели Сидеров. Защо евродепутатът Ангел Джамбазки (от ВМРО) поддържа Истанбулската спогодба, а тук се прави на мъж пред българските медии, пита националистът. Той се заяде с Джамбазки, че се кандидатира за всичко и несъмнено и за патриарх щели да го повдигнат (ако има такава опция - б.р.).

Волен Сидеров тиражира в медийното пространство безусловно груби, арогантни неистини , незабавно отговори Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация. Той е сюрпризиран от раздвоението на личността у Сидеров.

Разбирам персоналното настървение, неговото възприятие за неоцененост може би, само че в края на краищата всичко е функционалност на делата , които ние правим, посочи заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация. Мога да изпитвам леко състрадание към него, само че не мога да понасям в медийното пространство да се тиражират безусловно груби, арогантни неистини , съобщи още депутатът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР