Лидерът на Атака и съпредседател на Обединени патриоти Волен Сидеров

...
Лидерът на Атака и съпредседател на Обединени патриоти Волен Сидеров
Коментари Харесай

Сидеров критикува двама министри на ГЕРБ и обяви, че не знае как ще гласува на вота на недоверие

Лидерът на " Атака " и съпредседател на " Обединени патриоти " Волен Сидеров разгласи, че към момента не знае по какъв начин ще гласоподава на идния идната седмица избор на съмнение против държавното управление. Причината - районното министерство желае да трансферира стопанисването на стената на язовир " Бели Искър " на регионалния шеф на София Илиан Тодоров, който е част от политическата мощ на Сидеров.

Въпреки, че е част от ръководещата коалиция, той разкритикува остро районния министър Николай Нанков и екоминистъра Нено Димов, че желаят да трансферират язовир на регионална администрация с 1 млн. лв. годишен бюджет в случай, че единствено незабавният ремонт на стената би коствал 80 млн. лева

" Няма да оставя по този начин игричките на някои министри от ГЕРБ или на някои лобистки кръгове. С опита за прекачване на язовира се цели Илиан Тодоров да бъде натопен, да го изкарат отговорен и да си измият ръцете с него ", съобщи Сидеров, представен от пресцентъра на " Атака ".

Той акцентира, че няма значение, че с ГЕРБ са съдружни сътрудници. Според него би трябвало да има почитание сред такива сътрудници.

" В случая ние освен че нямаме почитание, а имаме безусловно насмешка с регионалния шеф Илиан Тодоров просто, тъй като е от " Атака ". Не знам дали това държавно управление заслужава доверие по метода, по който се държи към тези, които го крепят на власт ", сподели още Сидеров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР