Лидерът на Атака и настоящ депутат Волен Сидеров ще се

...
Лидерът на Атака и настоящ депутат Волен Сидеров ще се
Коментари Харесай

И Волен Сидеров и Точно Токмакчиев кандидати за кмет на София

Лидерът на " Атака " и сегашен народен представител Волен Сидеров ще се кандидатира за кмет на София. Номинацията му ще бъде издигната от " комитет ". Това се споделя в известие на партия " Атака ".

Преди ден Сидеров съобщи, че групировката няма да има собствен претендент за кмет на столицата, а ще поддържа издигната от ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Решението обаче се трансформирало, защото след изявлението на Сидеров от четвъртък с него се свързали " голям брой жители и членове на партията с искане той да бъде повдигнат за кандидат-кмет на столицата ", написа в известието на " Атака ".

В сбитото известие на " Атака " се споделя още, че комитетът, който ще издигне кандидатурата на Сидеров желае възбрана за гей парада в столицата. Подобна поръчка даде преди време и самият Сидеров.

Освен номинацията на водача на " Атака " в петък бе оповестена и още една кандидатура за столичен кмет - на артиста Тончо Токмакчиев. Той е повдигнат от " Партия на зелените ". Токмакчиев ще е и лидер на листата за общински съветници на партията.

Освен Токмакчиев и Сидеров за кмет на София досега се кандидатираха актуалният градоначалник Йорданка Фандъкова, някогашният омбудсман Мая Манолова, която беше подкрепена от Българска социалистическа партия, арх. Борислав Игнатов, номиниран от " Демократична България ", претендентът на " Спаси София " Борис Бонев, някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР