Лично се ангажирам да търсим начин за продължение на програмата.

...
Лично се ангажирам да търсим начин за продължение на програмата.
Коментари Харесай

Как ще се рекламират черноморските общини пред туристите?

„ Лично се наемам да търсим метод за продължение на програмата. Имаме поддръжката и на локалните управляващи навътре в страната, без значение от политическата им принадлежност. Разчитам, че благодарение на бизнеса и локалните управляващи ще успеем да осигурим продължението на програмата за реклама на Черноморските общини “ , сподели министър Зарица Динкова по време на онлайн среща с туроператори, общини и участници в програмата за реклама на Черноморските общини у нас.

Министър Динкова акцентира, че програмата към този момент дава извънредно положителни резултати и дейната работа на всички страни по нея би трябвало да продължи.

„ Ние към този момент планирахме разширението на програмата и навътре в страната. Моето мнение, е че за идващото издание, маркетингът по програмата би трябвало да бъде по-добре съгласуван. Казвам това с желанието, резултатите от нея да бъдат все по-добри и да ви улесним в нейната реализация “ , посочи министър Динков.

По време на срещата туроператорите благодариха на министъра на туризма за взаимната работа.

„ Трябва да подчертая, че министър Динкова свърши удивителна работа, защото преди тази стратегия, не съществуваше никаква форма на взаимен маркетинг с туроператорите от Англия “ , съобщи Джанис Матер, началник на Jet2.com & Jet2holidays.

„ Искам още един път да ви благодаря за това, че ми се доверихте като новодошла в бранша и през цялото време дадохте късмет на партньорството ни. Осъзнавам, че вие поехте риск, само че пък и че резултатите към този момент се виждат и дружно написахме историята на една действителна смяна. За мен беше наслаждение да се срещнем и да работим дружно и се надявам, че скоро под една или друга форма, нашата работа ще продължи “ , сподели още министър Динкова.

Мартин Захариев: Българският туризъм го няма в платформи като „ Airbnb “, „ Гугъл “ и „ Trivago “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР