Лично президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу отхвърли всякаква възможност

...
Лично президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу отхвърли всякаква възможност
Коментари Харесай

В Барса очакват велики неща от Дембеле

Лично президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу отхвърли всякаква опция за разлъка с Усман Дембеле. След мултимилионния си трансфер от Борусия (Дортмунд) и незадоволителното показване в дебютната акция с екипа на “лос кулес” медиите започнаха да спекулират, че младият французин може да бъде продаден или най-малко преотстъпен. Освен това предстоящото идване на Антоан Гризман още повече ще ограничи игровото време на Дембеле.

“Дембеле няма да върви на никое място. Той и Филипе Коутиньо са огромна инвестиция за нас и са доста значима част от плана ни. Очакваме доста от тях”, съобщи Бартомеу от Масачузетс, където е сега.

Ousmane Dembele Amazing Goal vs Italy friendly 01/06/2018#franceitaly #FRAITA #france #italia #bonucci #griezmann #samuelumtit #dembele #ousmanedembele pic.twitter.com/c12aMYltRE
— Gizmo (@Gizmofilmz) June 1, 2018
“През последните четири месеца Коутиньо беше измежду най-активните в тима, само че пък Усман е млад и надарен - продължи босът на каталунците. - Очакваме велики неща от него. През идващите сезон ще бъде по-различно. Няма по какъв начин да ти е елементарно през първата година в Барса, тъй като стилът е доста по-различен от този на останалите тимове.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР