Личният лекар на покойния Майкъл Джексън - Конрад Мъри, направи

...
Личният лекар на покойния Майкъл Джексън - Конрад Мъри, направи
Коментари Харесай

Личният лекар на Майкъл Джексън разкри шокираща тайна за певеца

Личният доктор на починалия Майкъл Джексън - Конрад Мъри, направи шокиращи разкрития, свързани с Краля на попа.

Д-р Мъри разказа бащата на именития артист като "един от най-ужасните татковци в историята " и даде пояснение за това огромно обвиняване. Той твърди, че родителят на изпълнителя - Джо Джексън, е подлагал сина си на неприемливи процедури, с цел да изкара повече пари от детето си, поддържайки гласът му висок оптимално дълго време, написа английският вестник Sun. Нещо, за което той заприказва още през 2018 година, малко след кончината на Джо.

За резервира гласа на сина си висок той о подлагала на химическа кастрация. "Фактът, че Майкъл е бил химически скопен, с цел да не загуби високия си глас, не може да бъде пояснен с думи ", споделя Мъри.

"Беше толкоз ужасно, че не можеш да си представиш ", са думи на Майкъл, с които Мъри цитира довереника си пред изданито.

Според доктор Конрад Мъри починалият мениджърът е употребявал лекарства, с които да направи по този начин, че гласът на сина му да остане висок допустимо най-дълго време.

„ Той (Майкъл), е бил подложен на химическа кастрация, с цел да поддържа високия си глас и това не са празни думи”, споделя медикът във видеообръщение след гибелта на Джексън-старши.



Джексън-баща е поставял на сина си хормонални инжекции, с цел да го избави от мутирането на гласа. По думите му, сходно "чудовищно решение " потвърждава какъв брой нечовечен човек е бил Джо Джаксън и в този момент той би трябвало да изкупи греховете си в пъкъла.

Кастрацията на момчета е била публикувана пректика през Средновековието и Ренесанса в случаите, когато детето е имало гений на артист. По този метод се е предотвратявала разновидността, а оттова и смяната на гласа на момчето, с цел да може то да продължи да пее толкоз добре, колкото като дете.



Джо Джексън умря в ранното утро на 27 юни в Лос Анджелис на 89-годишна възраст от рак. В последните години той не спираше да боледува. Мениджърът стана известен в края на 60-те години на предишния век, когато групата Jackson 5, в която участваха синовете му, победи на няколко състезанието за гении.

През идващите години известността на момчетата пораства, а въздействието на таткото в света на шоубизнеса става все по-голямо. През 1979 година Майкъл Джексън уволни татко си от длъжността „ мениджър”, а 14 години децата му започнаха да признават, че мъжът е бил извънредно нечовечен родител.

Припомняме, че Кралят на Попа има три деца, като постоянно е твърдял, че им е биологичен татко - Принс (24), Парис (23) и принц Майкъл Джексън II, по-познат като Бланкет (19).



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР