Личният живот на Руши Видинлиев дълго време бе обгърнат в

...
Личният живот на Руши Видинлиев дълго време бе обгърнат в
Коментари Харесай

Руши Видинлиев и Таня Илиева показаха за пръв път децата си

Личният живот на Руши Видинлиев дълго време бе обхванат в секрети. След като провокира същински възторг с появяването си на музикалната сцена през 90-те години, изпълнителят на " Хотел две звезди " ненадейно напусна светлините на прожекторите, а решението му да обърне тил на славата даде мотив на пресата за най-различни изявления. Въпреки че събитията от живота му през годините, които той прекара надалеч от шоубизнес средите у нас, остават мистерия, голям брой медии изписаха какви ли не истории по негов адрес, предава life.dir.bg.

Онова обаче, което сигурно се знае, е, че музикантът има дълготраен романс с модела Таня Илиева, който, сходно на всички връзки сред двама души, траяли повече от десетилетие, има своите върхове и падения. Независимо от обстоятелството, че бяха посочени за образец за същинска обич, те също имаха своите сложни моменти, разделили ги в предишното.

Въпреки това те имат не една, а две аргументи, заради които бъдещето на всеки един от тях ще бъде обвързано вечно с това на другия, а точно техните деца. Ето за какво те откриха метод да преодолеят компликациите, изпречили се на пътя им, и сега още веднъж са дружно, по-щастливи от всеки път.

През 2016 година на бял свят се появи техният наследник, който носи името Ян, а две години по-късно пристигна ѝ щерка им, кръстена на своята баба Лора. За наследниците на музиканта и артист, чиито последни появи на огромния екран бяха във филмите " 18% сиво " и " Снимка с Юки ", се знае от дълго време, само че по традиция родителите им ги държат настрани от медийното пространство. Поне до този миг.

Неотдавна майка им наруши упоменатия принцип и за първи път сподели личицата им, качвайки техни фотоси в своята персонална Инстаграм страница. Споделяйки фрагментите, Илиева издаде, че фамилията е решило да прекара сегашния сезон в Гърция, където зимата е относително по-мека, в сравнение с в България, въпреки че по всичко наподобява, че тази година температурите в страната ни също ще бъдат нетипично високи.

На едно от изображенията наследниците ѝ се забавляват на пързалка, ситуирана върху пясъка на морския бряг, а на второто беседват между тях върху наследник батут в компанията на плюшените си играчки.
Снимка: Инстаграм  Руши Видинлиев и Таня Илиева демонстрираха за пръв път децата си (СНИМКИ)

Снимка: Инстаграм  Руши Видинлиев и Таня Илиева демонстрираха за пръв път децата си (СНИМКИ)

Според слуховете, обикалящи средите, мотивът за последната разлъка на Руши и Таня били прочувствената неустойчивост, депресивните положения и питателните разстройства на брюнетката, само че подобрението на положението ѝ помогнало да се съберат още веднъж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР