Личният живот на бившата поп звезда Велизар Соколов-Заки от години

...
Личният живот на бившата поп звезда Велизар Соколов-Заки от години
Коментари Харесай

Любовна идилия: Заки с младото гадже на море, галят се нежно и се разхлаждат с бяло вино

Личният живот на някогашната поп звезда Велизар Соколов-Заки от години е обгърнат в тайнственост. В светското пространтство от дълго време се шушука, че тогавашният артист от дует „ Авеню ” и наставник в „ Х Фактор ” e апатичен към дамите и харесва мъже, само че в никакъв случай не е излязло нескрито нито едно негово гадже. Музикантът в никакъв случай не е отричал, че е хомосексуален, само че и в никакъв случай не го е афиширал. 

Неотдавна Заки бе видян в компанията на тайнствен младок в столичния „ Сити Маркет Център ”, а преди дни папараците на „ Уикенд ” попаднаха на любовната идилия на 51-годишния Заки със същия юноша на плажа в Синеморец. Двамата мъже бяха избрали за лятната си почивка по-спокойното морско градче с вярата, че там няма да се изсипе столичния елит, който да ги одумва месеци наред.

Дипломираният познавач по интелектуална благосъстоятелност откара до самия плаж последното си гадже с бляскав бял „ Ягуар ”. Менторът в „ Х Фактор ” паркира баровското си возило на метри от брега на морето, с цел да го държи под око. Мистериозният сателит на Заки слезе от скъпарската кола единствено с четиво за плажа, а някогашният вокалист на „ Авеню ” нарами сака с плажните такъми съвсем като един същински джентълмен . За да не притеглят ненужно внимание на останалите курортисти, двамата мъже избраха един от крайните чадъри и опънаха шезлонгите си под него. Касиерът, който събира пари за плажните атрибути единствено това и чакаше и незабавно отиде при тях, с цел да събере таксата от 20 лева. 

В този миг Заки таман беше омотал хавлиената си забрадка към кръста и си беше събул бермудите, с цел да си обуе банския. За да отпрати по-бързо натрапника с касов уред в ръка, Велизар бръкна в чантата си и извади двайсетачка от портфейла си. След като заплати, някогашният музикант на мира обу банския и отиде да се разхлади в морето. 

Досущ като някое дете Соколов седна на брега на морето и зарови ръце в пясъка. Водата обаче му се стори прекомерно студена и бързо се върна назад на брега. Мокрият Заки реалокира шезлонга си на слънце и легна, с цел да се изсуши. Докато събираше слънчеви лъчи, неговият другар избра да чете книга под дебелата сянка на чадъра. Пластмасовите кревати на двойката въпреки всичко останаха на задоволително близко разстояние. От време на време младежът палаво протягаше ръка към Заки и го галеше по рамото.

Когато слънцето стартира да препича крепко, Заки отскочи до близкото заведение и няколко минути по-късно се върна с найлонова торба, цялостна с бутилка изстудено бяло вино. Соколов джентълменски наля в две пластмасови чашки от разхладителната напитка. После още веднъж хукна да се гмурка в морето. Този път остана във водата повече време и даже поплува във вътрешността в по-дълбокото. А папараците се отдръпнаха, с цел да оставят влюбените мъже да лудуват уединено, поощрени от виното...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР