Личният живот на Алекс Раева е низ от разочарования и

...
Личният живот на Алекс Раева е низ от разочарования и
Коментари Харесай

Истината излезе наяве! Ето какво иска Алекс Раева от новия си мъж и защо изрита диджей Дончо

Личният живот на Алекс Раева е низ от разочарования и непредвидени обрати. След бурните връзки със Слави Трифонов и предприемача Камен Атов, водещата на „ Х Фактор ” се кротна до известния диджей Дончо и всички им предричаха безоблачно бъдеще, само че уви - вместо да чуят Сватбения марш или да се радват на бебешки рев в дома си, двамата си споделиха „ довиждане ” и пътищата им се разделиха. Оказва се, че певицата и диджеят са разграничени от 2 години, само че са съумели да запазят относително положителни връзки. Дори от време на време се случвало да работят дружно, та никой не заподозрял, че са поставили завършек на връзката си, единствено най-близките им хора знаели за разлъката. В началото двамата бяха доста влюбени и той дори заряза майката на детето си поради Алекс, само че последователно някои несходства в характерите им изплували като буреносни облаци в връзките им. Говори се, че на хубавицата й писнало да дундурка Дончо и да заплаща екзотичните им екскурзии, както и да поема всички разноски по взаимното им общуване. Затова, въпреки й мъчно, взела решението да му бие шута и да продължи живота си без него.

Другата причина за раздялата им се кореняла в нежеланието на Дончо да има бебе от водещата.Тя подхвърлила пред свои близки, че за разлика от Дончо, сегашният й другар споделял желанието й за бебе – даже възнамерявали да стартират с опитите незабавно щом приключат уговорките й в музикалното шоу „ Х Фактор”, написа " Уикенд ".

Бившата беквокалистка на „ Ку-ку бенд” след три месеца ще чукне 37 години и ясно чувала тиктакането на биологичния си часовник. Неотдавна тя се зарече да зачене преди да навърши 40 и в този момент възнамерявала да извърши заканата си. „ Майка ми ме е родила почти на тази възраст, тъй че нямам терзания в това връзки. Готова съм за дете и го искам”, споделя Алекс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР